Triathlon Vlietland June 2021

Tri-PT Studio organiseerde een triatlon evenement op Vlietland. Deze pagina toont de aftermovie, een testimonial en de foto’s gemaakt door Frederic H Photography

Wil je bij een toekomstig evenement zijn? Volg dan onze Instagram pagina of neem direct contact op met de triatlonspecialisten.

Testimonial van Klaartje

Op 6 juni 2021 mijn eerste 1/4de triatlon gefinisht! Ik was al een tijdje aan het hardlopen en voor mijn eerste marathon in training geweest bij Paul van Tri-PT. Na een geslaagde marathon begon een volgende uitdaging te kriebelen. Enthousiast gemaakt door Paul en de atleten van Tri-PT toch maar eens meer gaan fietsen en in training gegaan in de endless pool om de borstcrawl onder de knie te krijgen.

Toen de datum van 6 juni voor een triatlon werd genoemd was ik enthousiast, maar had ik nog wel m’n twijfels, want “dat kon ik toch nog helemaal niet en iedereen is veel sneller”. Maar met wat stimulans van Paul toch in de agenda gezet en toen m’n wekker op zondagmorgen 6 juni om 5u ging dacht ik wel even, waar ben ik aan begonnen?

Eenmaal bij de Vlietlanden bleek het een schitterende ochtend voor een vroege duik te zijn. Watertemperatuur was goed en na een snelle wissel op de fiets! Fijn parcours om de Vlietlanden heen en dankzij fantastische vrijwilligers goed overal door kunnen rijden! Fietsschoenen uit, hardloopschoenen aan en na een stijve eerste kilometer kwam ik toch aardig op gang en was het verder genieten geblazen! Met alle support van de trainers van Tri-PT studio, de vrijwilligers en de mede-atleten over de finish gekomen!

Mijn eerste triatlon was perfect, goed georganiseerd, heerlijk weer, weinig wind en goede sfeer onderling! Met een gevoel van euforie worden de volgende plannen en doelstellingen alweer gemaakt! Lekker door trainen dus!

Foto’s

Personal Training voorschoten

Book your try-out!

Keep

improving

Wim Hof Clinic 05-10-2022

In oktober organiseert Tri-PT Studio weer een Wim Hof Clinic. Tijdens deze clinic behandelen we de introductie en theorie van de Wim Hof methode, ademwerk

More »
Personal Training Voorschoten_1

Tri-PT Studio Voorschoten

Tri PT Studio is where triathletes and athletes from Voorschoten and the surrounding area can come together. The studio is focused on those that want to take their sporting performance to a higher level. Choose for one-on-one coaching from certified experience experts or opt for group lessons.

Welcome to

Tri-PT studio

1 op 1 of small group

Personal
Training

Techniek perfectioneren

WattCycling

Zwemanalyse

Endless Pool

Verpletter je PR's

Triathlon
Coaching

Flexibiliteit, stabiliteit en kracht

Mobility
Training

Voor atleten en niet-atleten

Sport
massage

Vitaliseer je lichaam

Sportvasten

Learn. Practice. Play

Playball

Gratis intake

Tijdens het telefonisch consult bespreken we uw doelen en bekijken we wat Tri-PT Studio voor u kan betekenen.