Personal training, & voeding

Madicken Aertssen

about

Hoi Sporters,

 

Mijn naam is Madicken Aertssen, getrouwd en moeder van een Guus (2016) en Madelief (2018). Sport is altijd al een rode draad in mijn leven. Lange tijd heb ik op hoog niveau R.S.G. (Ritmische Sport Gymnastiek) beoefend. Na mijn middelbare school dacht ik toch dat een kantoorbaan meer voor mij was. Inmiddels is gebleken van niet en ben ik me volledig op sport gaan focussen.

 

Tijdens mijn eerste zwangerschap kwam ik in aanraking met Mom in Balance; outdoor trainingen voor zwangere vrouwen en vrouwen die na de zwangerschap weer fit willen worden. Onder het motto; “fit erin, is fit eruit..”

 

Bij Mom in Balance heb ik mijn passie voor sport verder ontwikkeld en zie ik wat je met een fit lichaam en geest kan bereiken. Voeding, bewegen, balans… na mijn eerste zwangerschap heb ik mij laten opleiden en ben ik trainer geworden bij Mom in Balance. Fantastisch om een groep te kunnen motiveren en doormiddel van begeleiding een lichaam naar een doel te leiden of back in shape te komen na de zwangerschap.

 

Inmiddels ben ik mij naast de Mom in Balance trainingen die ik geef gaan toeleggen op Personal Training met als doel mensen hetzelfde plezier te laten beleven in sport en lichaam en geest fit te krijgen.

 

Personal Training is een op een begeleiding waarbij een relatie met de klant zorgt voor het juist traject en motivatie. Op een afgemeten niveau en tempo.