fbpx

IK HELP JE GRAAG JOUW DOEL TE BEHALEN

WattCycling

Tri-PT Studio beschikt over de Wattbike om sporters te helpen door met Wattcycling fiets technisch een hoger niveau te behalen. Tijdens deze trainingssessies wordt de Wattbike aangepast op jouw hartslag en vermogen. Hierdoor zijn atleten in staat om fietsconditie en traptechniek te verbeteren.

Wat is WattCycling?

Door op je eigen niveau te trainen en je resultaten te monitoren kan een specialist van Tri-PT Studio je het advies geven dat je nodig hebt om sneller, beter en efficiënter te fietsen. De Wattbike is geschikt voor iedereen, van beginner tot professioneel triatleet. Iedereen is in staat om op zijn eigen vermogen en hartslag te trainen.

Het bijzondere aan trainen met een Wattbike is de hoeveelheid data die vrijkomt. Prestaties worden opgeslagen en geanalyseerd, waardoor de trainer kan zien waar verbeterpunten liggen. Deze data is ook beschikbaar om op je smartphone op te slaan en zelf te gebruiken.

Beginnen met WattCycling?

Tri-PT Studio maakt het voor iedereen mogelijk om met een Wattbike te trainen. De studio is gelegen in Voorschoten, vlakbij het station. Hierdoor is Tri-PT Studio ook uit de omgeving goed bereikbaar, Wassenaar, Leiden en Den Haag bijvoorbeeld.

Beginnen met Wattcycling? Bekijk hieronder de verschillende tarieven en plan gelijk een afspraak in met een specialist van Tri-PT Studio!

Tarieven

Losse training€12,50
12 rittenkaart (losse training)€135,-

Wij zijn aangesloten bij: WattCycling.nl

Endless Pool

Endless Swimming Pool

De endless pool maakt het mogelijk om zwemmen in open water te ervaren, terwijl je optimaal gecoacht kan worden. Er zijn geen keerpunten of bochten in de endless pool, waardoor optimaal aan de zwemtechniek gewerkt kan worden. Het zwembad is breder en langer dan de gemiddelde lichaamslengte, waardoor atleten alle ruimte hebben om te zwemmen.

Hoe werkt de endless pool?

De endless pool maakt het mogelijk om lange afstanden af te leggen in een zwembad van enkele meters lang. Hoe? Door de regelbare waterstroom van de endless pool is het mogelijk om zelf de zwemsnelheid naar eigen voorkeur aan te passen. De trainer houdt de zwemmer en nog belangrijker, de zwemtechniek, goed in de gaten. Zo kan bepaald worden waar de zwemmer techniek aan moet passen om betere resultaten te behalen.

Voor wie is de endless pool?

Speciaal voor triatleten en zwemliefhebbers die hun techniek willen finetunen heeft Tri-PT Studio een endless pool. Niet alleen triatleten profiteren van zwemcoaching in de endless pool. Zwemmers van alle niveaus hebben baat bij deze training.

De trainingen zijn altijd 1 op 1 en worden ondersteund met videobeelden. Aan de hand van deze beelden bepalen we waar we aan gaan werken. De zwemmer zelf heeft d.m.v. 2 onderwaterspiegels directe feedback op zijn slag.

Tarieven

ENDLESS POOL TRAINING  
Zwem analyse (45 min.)€ 85,incl. videobeelden en uitwerkte analyse
6 x 45 min. 1 op 1 training€ 405,-incl. 2x videobeelden en uitwerkte analyse

 • Bij verhindering dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren.
 • Bij annuleren minder dan 24 uur van te voren wordt de sessie in rekening gebracht.
 • Annuleren kan telefonisch(bellen, whatsapp of sms) of per e-mail.

Personal training

Tri-PT Studio

Personal Training is 1 op 1 mogelijk of met meerdere personen tegelijk (max. 4). De
trainingen kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. Denk hierbij aan: bij u thuis, buitentraining, zwembad en natuurlijk bij Tri-PT Studio. De studio beschikt over meerdere personal trainers, elk met een eigen specialisatie. Vraag vrijblijvend meer informatie over de trainers en de mogelijkheden voor personal training.

Personal Training bij Tri-PT Studio in Voorschoten

Personal training met keuze uit gespecialiseerde en gecertificeerde personal trainers? Bij Tri-PT Studio in Voorschoten kan het. De studio beschikt over een groot aantal attributen zodat een ruim aanbod personal trainingen gegeven kan worden.

Verder is de studio goed bereikbaar. Tegenover station Voorschoten, aan de rand van Voorschoten dus ook eenvoudig met de auto te bereiken. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein voor de deur. Outdoor trainingen zijn ook goed mogelijk. Lopend en fietsend ben je als atleet zo in de natuur, voor zwemtrainingen is er een endless pool en is natuurgebied de Vlietland dichtbij.

Personal Training in Voorschoten

Voordat we aan de slag gaan met Uw doelen/doelstelling heeft u een intake gesprek. Hierin gaan we Uw doelen bepalen en bespreken we eventuele beperkingen (denk hierbij bijvoorbeeld aan blessures). Aan de hand van Uw doelen/doelstelling stellen wij dan een plan op waar we mee aan de slag gaan. Door middel van tussentijdse metingen en vorderingen gaan we het plan op weg naar Uw doel aanpassen waar nodig.

Momenteel hebben we een team van gekwalificeerde personal trainers, die klaar staan om jou te helpen jouw persoonlijke doelen te behalen. Lees meer over onze personal trainers op Gijs van Brink’s, Jim Springer’s of Paul van Brink’s persoonlijke pagina’s

TARIEVEN

Elk jaar worden de prijzen aangepast met de inflatiecorrectie.

PERSONAL FITNESS TRAINING  
1 op 1 sessie (50-60 min.)€ 65,-Individuele sessie
Duo sessie (50-60 min.)€ 80,-per sessie
1 op max. 4 pers. small group PT (50-60 min.)€ 100,-per sessie
 • De training vindt plaats op een vast tijdstip

 • De training vindt plaats tijdens een, in overleg met de personal trainer, door u gekozen tijdstip.

  Voor bovenstaande tarieven geldt bij aanschaf van 12 sessies de 13de sessie gratis.

  FITNESS TRAINING SMALL GROUP TRAINING  
  Small Group training€ 15,- p/pMinimaal 4 en maximaal 6 personen
 • De training vindt plaats op een vast tijdstip

 • De training vindt plaats op een vast tijdstip

  • Bij verhindering dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren.
  • Bij annuleren minder dan 24 uur van te voren wordt 100% van het standaarduurtarief in rekening gebracht.
  • Annuleren kan telefonisch(bellen, WhatsApp of sms) of per e-mail.

  Triathlon Coaching

  6 triathlon mistakes to avoid

  In 2007 deed ik voor het eerst mee aan een triatlon en raakte zo geïnfecteerd met het triatlonvirus.
  Als gepassioneerd triatleet heb ik sindsdien aan veel triatlons deelgenomen en begeleid ik als IRONMAN Certified Coach triatleten van elk niveau. Of het nu gaat om een sprintafstand, een halve- of een hele Ironman, ik ben er om je te begeleiden.

  Met Tri-PT Studio wil ik het mogelijk maken voor triatleten om alle aspecten van de triatlon onder één dak te kunnen optimaliseren. Zo beschikt de studio over een endless pool, om zwemtechniek te perfectioneren. Naast zwemtraining staat Tri-PT Studio ook voor loop- en fietstraining.

  Persoonlijk & Online

  Naast je persoonlijke begeleiding maak ik gebruik van het trainingsregistratiesysteem TrainingPeaks.
  Hierin stel ik aan de hand van jouw persoonlijke omstandigheden je trainingschema op.
  Samen houden we je voortgang bij en ik geef je daarbij persoonlijk advies. We passen bijvoorbeeld in overleg je trainingsdoelen aan, mocht dat nodig zijn.

  Interesse?

  Ook benieuwd tot hoever jij fysiek kunt gaan? Wil je ontdekken waar jouw sportieve grens ligt? Triatlon is de ideale sport om dat te ontdekken. Vraag geheel vrijblijvend informatie aan, vragen staat vrij! Door op een INFO knop in de prijstabellen te klikken bereik je het contactformulier.

  Tarief triatlon coaching

  TRIATLON COACHING 
  Per 4 weken€ 75,50
  Per 8 weken incl. 1 zwemanalyse p/8wkn (20% korting) €190,-
  Per 4 weken incl. 1 x p/wk small group strength training (11,5% korting)€120,-
  Per 4 weken incl. 1 x p/wk watt cycling 80 minuten (10% korting)€112,50


  Triatlon coaching is inclusief wekelijkse evaluatie van het schema aan de hand van jouw trainingsresultaten. Het schema wordt gedeeld via jouw (gratis) TrainingPeaks account. Daarnaast ontvang je 10% korting op losse zwemanalyse (€ 76,50 i.p.v. € 85,-).

  Elk jaar worden de prijzen aangepast met de inflatiecorrectie.

  Sportvasten

  Sportvasten

  Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch).

  Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

  Wat is sportvasten?

  Sportvasten is een bijzonder goede methode om de sportprestaties te verbeteren. Door het sportvasten worden de spieren zo omgebouwd dat ze veel meer energie uit vet kunnen halen. Hierdoor hoeven de suikers, waarvan een veel kleinere voorraad is, minder aangesproken te worden. Het duurvermogen wordt derhalve veel groter. Duuratleten, zoals hardlopers en wielrenners, hebben ineens een veel groter vermogen tot de aanmaak van energie, zonder dat de tank leegraakt. Explosieve sporters kunnen het voor het seizoen inzetten om de basisconditie te verhogen. Een ander voordeel is dat het herstel na sporten (en blessures) groter wordt, wat waarschijnlijk wordt veroorzaakt door de verhoging van mitochondrieën in de spieren.

  Sportvasten voor jou

  Tijdens het sportvasten gebruik je het Metabolic Switch product om de switch gemakkelijker en effectiever te kunnen maken. Sportvasten, dat wordt aangeprezen als ‘de meest krachtige trainingsmethode om het lichaam zichzelf te laten vitaliseren’, is echter niet voor iedereen geschikt. Als je niet sport en geen goede basisconditie hebt, zul je dit eerst op moeten bouwen bij een sportvastenbegeleider. Je mag niet ziek zijn of bepaalde medicijnen gebruiken. Ook moet je bereid zijn te blijven sporten na de kuur en bepaalde, eenvoudige voedingsrichtlijnen te volgen.

  TARIEVEN

  Elk jaar worden de prijzen aangepast met de inflatiecorrectie.

  SPORTVASTEN  
  10 Dagen€275,-Inclusief supplementen, dagelijks wegen/meten en dagelijks gebruik van cardiotoestel

  Playball

  Playball kids

  Sinds enkele jaren ben ik ook werkzaam bij Maggie Bedwell, eigenaar van Playballkids.com in Nederland.

  Voor meer informatie: www.playballkids.com