Watt

Cycling

WATTCYCLING VOORSCHOTEN

Tri-PT Studio beschikt over Wattbikes om sporters te helpen door met Wattcycling fiets technisch een hoger niveau te behalen. Tijdens deze trainingssessies wordt de Wattbike aangepast op jouw hartslag en vermogen. Hierdoor zijn atleten in staat om fietsconditie en traptechniek te verbeteren.

WattCycling bij Tri-PT Studio

Door op je eigen niveau te trainen en je resultaten te monitoren kan een specialist van Tri-PT Studio je het advies geven dat je nodig hebt om sneller, beter en efficiënter te fietsen. De Wattbike is geschikt voor iedereen, van beginner tot professioneel triatleet. Iedereen is in staat om op zijn eigen vermogen en hartslag te trainen.

Wat is WattCycling?

Het bijzondere aan trainen met een Wattbike is de hoeveelheid data die vrijkomt. Prestaties worden opgeslagen en geanalyseerd, waardoor de trainer kan zien waar verbeterpunten liggen. Deze data is ook beschikbaar om op je smartphone op te slaan en zelf te gebruiken.

De Wattbike is ‘s werelds eerste indoorfiets die aanvoelt als rijden op een echte fiets, die wetenschappelijk nauwkeurige trainingsgegevens levert en in combinatie met de gratis baanbrekende software, een ongelooflijke analyse-tool wordt voor zowel topsporters als thuisgebruikers.

 

De Wattbike werd in 2008 gelanceerd en werd door het Engelse Instituut voor Sport ondertekend als nauwkeurig en wordt nu goedgekeurd door het UCI World Cycling Centre en England Rugby. De Wattbike is ook volledig geïntegreerd in het talentidentificatieprogramma van het UCI World Cycling Centre.

Beginnen met WattCycling?

Tri-PT Studio maakt het voor iedereen mogelijk om met een Wattbike te trainen. De studio is gelegen in Voorschoten, vlakbij het station. Hierdoor is Tri-PT Studio ook uit de omgeving goed bereikbaar, Wassenaar, Leiden en Den Haag bijvoorbeeld.

 

Beginnen met Wattcycling? Bekijk hieronder de verschillende tarieven en plan gelijk een afspraak in met een specialist van Tri-PT Studio!

 

Neem direct contact op met Tri-PT Studio om de actuele tarieven op te vragen. Wij zijn aangesloten bij: WattCycling.nl

WattCycling @ TRI-PT STUDIO

start improving your

cycling technique

Gratis intake

Tijdens het telefonisch consult bespreken we uw doelen en bekijken we wat Tri-PT Studio voor u kan betekenen.