26-07-2020: Tri-PT Triatlon bij Vlietland, Voorschoten

Do you have what it takes? Je eerste triatlon sinds lockdown! Neem deel aan de Tri-PT Studio triatlon op 26 juli. Triatleten zijn van harte welkom, meer informatie over deze triatlon in Voorschoten vind je in dit artikel.

Race day regels

Deelname is geheel gratis, er wordt geen toegangsprijs in rekening gebracht. Er zijn echter een paar dingen waar we rekening mee moeten houden. Allereerst spreekt het voor zich dat de regels van het RIVM voor, tijdens en na de wedstrijd worden opgevolgd. Naast de RIVM-regels, zullen we ook de normale verkeersregels respecteren. Het fiets- en hardloopparcours staat ook open voor ander verkeer en mensen.

Bovendien moet elke atleet zijn eigen eten en drinken voor tijdens de race meenemen. Nog een belangrijke opmerking: gooi lege gel verpakkingen etc. niet weg, maar bewaar ze tot je een bak vindt. Respecteer de natuur!

De normale regels van de NTB zijn van toepassing, wat betekent dat je voor/tijdens het hanteren van je fiets een helm moet dragen. De uitzondering is dat we geen startnummers hebben. Er geldt nog een vereiste om te zwemmen. Je hebt veilige safe swimmer nodig! Als je er geen hebt, laat het ons dan weten zodat we de onze kunnen brengen.

Afstanden

  • Zwemstart = rollende start (60 seconden tussen elke atleet) 1 kilometer, bestaande uit een koers van 500 meter, op en neer.
  • Bike leg = non drafting! In totaal 38,4 kilometer
  • Run leg = Blijf zoveel mogelijk aan de rechterkant, ook op de steile, smalle houten brug! een totaal van 10 kilometer.

Timetable

  • Overgangszone gaat open om 06.30 uur
  • Race briefing om 06:45 uur
  • Aanvang: 07:00 uur

Alle deelnemers ontvangen na de race een t-shirt en een medaille.

Er zijn geen toegangsprijzen! Ik zou echter willen voorstellen dat we na de race naar Waterfront gaan voor koffie, drankjes en eten, en dat de atleten de medici, vrijwilligers, fotograaf en organisatie vrij zullen houden.

Voor degenen die Waterfront kennen: we hebben de tafels op het terras bij de ingang, dus we hebben een goed zicht op de fietsen (fietsen staan ​​direct naast het terras). Ik neem een ​​lange kabel en sloten mee zodat we de fietsen aan elkaar kunnen vergrendelen.

Zou je het leuk vinden om met ons mee te doen? Stuur een mail naar Paul (info@tri-ptstudio.nl) of bel direct naar 06 18144296.

Personal Training voorschoten

Book your try-out!

Keep

improving

Wim Hof Clinic 05-10-2022

In oktober organiseert Tri-PT Studio weer een Wim Hof Clinic. Tijdens deze clinic behandelen we de introductie en theorie van de Wim Hof methode, ademwerk

More »
Personal Training Voorschoten_1

Tri-PT Studio Voorschoten

Tri PT Studio is where triathletes and athletes from Voorschoten and the surrounding area can come together. The studio is focused on those that want to take their sporting performance to a higher level. Choose for one-on-one coaching from certified experience experts or opt for group lessons.

Welcome to

Tri-PT studio

1 op 1 of small group

Personal
Training

Techniek perfectioneren

WattCycling

Zwemanalyse

Endless Pool

Verpletter je PR's

Triathlon
Coaching

Flexibiliteit, stabiliteit en kracht

Mobility
Training

Voor atleten en niet-atleten

Sport
massage

Vitaliseer je lichaam

Sportvasten

Learn. Practice. Play

Playball

Gratis intake

Tijdens het telefonisch consult bespreken we uw doelen en bekijken we wat Tri-PT Studio voor u kan betekenen.