Small group training met tot 6 personen bij Tri-PT Studio

Groepstrainingen zijn momenteel helaas niet mogelijk vanwege de maatregelen die zijn genomen tegen de verspreiding van het coronavirus. Voor sportscholen is het nog mogelijk om buiten met groepen tot 9 personen te trainen. Omdat veel sporters niet de begeleiding kunnen krijgen die ze voorheen wel kregen, wordt er veel gekozen voor personal training. Ook voor sporters die personal training te intensief of te prijzig vinden  zijn er alternatieven waarbij er wel veel persoonlijke  aandacht is van de trainer. Bij Tri-PT Studio is het namelijk mogelijk om met groepen tot 6 personen small group training te volgen. 

Small group training

Vanaf 1 juli is er voor sportscholen en sportstudio’s meer mogelijk, vanwege een vermindering van de maatregelen. Dit betekent dat er  ook weer meer binnen mag worden gesport. Ook de small group trainingen zullen weer mogelijk zijn. 

Tijdens deze trainingen is het mogelijk om met een groep van tot 6 personen  gezamenlijk ‘personal’ training te volgen. Je kunt dus tot wel 5 vrienden, collega’s, teamgenoten of familieleden uitnodigen. In de buitenlucht zijn groepen van meer dan 6 personen ook mogelijk. Een kleinere groep is daarentegen ook mogelijk. 

Voordelen van small group training 

Small group training heeft zowel ten opzichte van personal training als ten opzichte van grotere groepslessen voordelen. Hieronder staan de belangrijkste voordelen van small group training opgesomd. 

  • Sporters zijn vaak makkelijker te motiveren in een kleine groep vrienden.
  • Er geldt een zekere vorm van sociale controle, waardoor je minder snel zult stoppen met de trainingen.
  • Small group training is voordeliger dan personal training.
  • Je krijgt meer persoonlijke aandacht dan je in grotere klasjes bij sportscholen zou krijgen.
  • En, misschien wel het belangrijkste, het is enorm gezellig om met bekenden te sporten!

Small group training bij Tri-PT Studio

Tri-PT Studio is dé plek voor sporters uit Voorschoten en omgeving. Sporters kunnen kiezen voor een van de gecertificeerde ervaringsdeskundigen. 

De tijden voor small group trainingen worden in overleg met de trainer afgesproken. Vanwege de ruime openingstijden van de studio is het mogelijk om voor kantoortijden, tijdens de lunch of ‘s avonds  een workout in te plannen. De trainingen kosten €15,- per training per persoon. Bezoek de contactpagina  om via de mail, WhatsApp   of telefoon in contact te  komen met Tri-PT Studio of vraag een proefles aan via onderstaande knop.

Wil je vrijblijvend meer te weten komen over small group trainingen? Vraag dan een proefles aan bij Tri-PT Studio! Klik op deze knop of bezoek de contactpagina voor meer informatie.

Personal Training voorschoten

Book your try-out!

Keep

improving

Wim Hof Clinic 05-10-2022

In oktober organiseert Tri-PT Studio weer een Wim Hof Clinic. Tijdens deze clinic behandelen we de introductie en theorie van de Wim Hof methode, ademwerk

More »
Personal Training Voorschoten_1

Tri-PT Studio Voorschoten

Tri PT Studio is where triathletes and athletes from Voorschoten and the surrounding area can come together. The studio is focused on those that want to take their sporting performance to a higher level. Choose for one-on-one coaching from certified experience experts or opt for group lessons.

Welcome to

Tri-PT studio

1 op 1 of small group

Personal
Training

Techniek perfectioneren

WattCycling

Zwemanalyse

Endless Pool

Verpletter je PR's

Triathlon
Coaching

Flexibiliteit, stabiliteit en kracht

Mobility
Training

Voor atleten en niet-atleten

Sport
massage

Vitaliseer je lichaam

Sportvasten

Learn. Practice. Play

Playball

Gratis intake

Tijdens het telefonisch consult bespreken we uw doelen en bekijken we wat Tri-PT Studio voor u kan betekenen.