Run Bike Challenge 2021

In tijden van corona is het moeilijk om gemotiveerd te blijven en je voor te bereiden op triatlonraces. Gelukkig heb ik mijn krachten gebundeld met Paul en Michiel bij Tri-PT.

Mijn schema’s zijn veeleisend, zijn flexibel in het combineren van werk en gezin en triggeren me om mijn spel op te voeren. Ook organiseren ze trainingen en uitdagingen voor kleine groepen. Ik doe graag mee aan deze uitdagingen terwijl ze je voorbereiden op racen, en ze zijn gewoon leuk om te doen.

Zondag 25 april heb ik samen met een buddy deelgenomen aan de 35KM strandduatlon. De kille wind en het zandstrand zorgen voor een ware uitdaging, maar dat is wat ik leuk vind. Door de elementen heen…

Omdat ik dicht bij het strand woon, kun je me het hele jaar door op of vlakbij het strand vinden. Ik wist wat me te wachten stond. Ik begon met een hoge trapfrequentie met 5:30 min / km om op te warmen. Het strand was hard genoeg, maar de tegenwind was dodelijk. Snel begon te rennen achter mijn buddy die op mijn aangepaste strandfiets reed.

Dat hielp en na 6km zijn we van rol gewisseld. Ondanks dat we werden ingehaald door twee andere groepen, pakten we snel ons tempo op en klommen vanaf Katwijk op in de eerste positie, die we tot aan de finish hielden.

Ik voelde me geweldig en versnelde het tempo tot een gestage 5 min / km en hield dat vol op weg naar de bocht. En met de wind in onze rug begonnen we te vliegen. Mijn maatje op 4:10 min / km en ik op 4:30 min / km. Dit is waar alle training de moeite waard is.

We zijn als eerste geëindigd in 2 uur 38 en hebben een aantal coole verhalen te delen. Met high-end foto’s gemaakt door Frederic kunnen we ons de uitdaging nog jaren herinneren. Al met al is het een extra bonus dat Paul en Michiel deze uitdagingen bovenop de trainingsschema’s organiseren.

Ik kijk uit naar meer in 2021!

Personal Training voorschoten

Book your try-out!

Keep

improving

Wim Hof Clinic 05-10-2022

In oktober organiseert Tri-PT Studio weer een Wim Hof Clinic. Tijdens deze clinic behandelen we de introductie en theorie van de Wim Hof methode, ademwerk

More »
Personal Training Voorschoten_1

Tri-PT Studio Voorschoten

Tri PT Studio is where triathletes and athletes from Voorschoten and the surrounding area can come together. The studio is focused on those that want to take their sporting performance to a higher level. Choose for one-on-one coaching from certified experience experts or opt for group lessons.

Welcome to

Tri-PT studio

1 op 1 of small group

Personal
Training

Techniek perfectioneren

WattCycling

Zwemanalyse

Endless Pool

Verpletter je PR's

Triathlon
Coaching

Flexibiliteit, stabiliteit en kracht

Mobility
Training

Voor atleten en niet-atleten

Sport
massage

Vitaliseer je lichaam

Sportvasten

Learn. Practice. Play

Playball

Gratis intake

Tijdens het telefonisch consult bespreken we uw doelen en bekijken we wat Tri-PT Studio voor u kan betekenen.