Waarom een ​​Endless Pool gebruiken?

Het is zeker niet het zwembad dat u wilt gebruiken voor het verjaardagsfeestje van uw kleintjes, maar als u op zoek bent naar gerichte instructie en een ervaring in open water, dan is Endless Pool iets voor u.

Atleten en zwemmers van alle niveaus gebruiken het zwembad om hun techniek te perfectioneren, te revalideren na een blessure of gewoon om te oefenen in open water zwemmen – het is het grootste zwembad dat je ooit nodig zult hebben! Hoewel je in meren kunt trainen voor training in open water, heb je zoveel meer variabelen waarmee je te maken hebt: veiligheid, watertemperatuur, zeeleven en weer. Het is ook veel moeilijker om de prestaties in open water te beoordelen en te verbeteren, daarom is het eindeloze zwembad een geweldige optie voor zwemmers van alle niveaus en capaciteiten.

Soorten trainingen in de Endless Pool:

Aerobic Conditioning

Met de Endless Pool moet je dit, als er eenmaal een tempo is ingesteld, dit volhouden – als je achterop raakt, zul je het heel snel merken. Dit stimuleert u om uw prestaties op peil te houden door aan uw uithoudingsvermogen te werken in een open zwemomgeving. De stroming is echter volledig instelbaar, je hoeft geen professionele zwemmer te zijn om bij te blijven, werk gewoon naar je eigen niveau.

Techniek verbetering

Techniek Werk Endless Pools maken constante monitoring door coaches mogelijk – ze hoeven niet langs de rand van het zwembad te rennen en hebben een uitstekend zicht op elke zwemslag, waardoor een nauwkeurige analyse en snelle verbetering mogelijk is. Trainingen kunnen specifiek worden gericht op de verbeterpunten, waardoor de impact en effectiviteit van elke trainingssessie wordt verbeterd. Uw feedback is ook onmiddellijk – u hoeft niet te wachten tot u klaar bent met de lengte van het zwembad. Als je eenmaal weet waar je op mikt, kun je met de spiegels op de bodem van het zwembad je eigen technieken en slag controleren en onderhouden.

Triatlon Training

Naast het verbeteren van de techniek, is het water in een eindeloos zwembad ongeveer net zo turbulent als zwemmen in een tempellijn op een kalm meer, waarbij het zwemmen in open water uitstekend nabootst. Geen stops, geen bochten of afzetten van een koude zwembadmuur betekent dat u zo dicht mogelijk bij de ‘Tri’ -ervaring komt.

Rehabilitatie

Het natuurlijke drijfvermogen van het water maakt zwemmen een oefening met weinig impact, wat geweldig is voor degenen die herstellen van een blessure en degenen die lijden aan chronische pijn, zoals artritis. Omdat de stroom instelbaar is, kunt u een lagere instelling gebruiken om van een rustiger tempo te genieten en deze geleidelijk verhogen naarmate u kracht opbouwt.

Endless Pools zijn een fantastische optie voor alle weersomstandigheden voor zwemtraining – of je nu wilt genieten van de ervaring van een zwemtraining, je techniek wilt verbeteren en naar een nieuw PB wilt werken, of terug wilt gaan naar een routine met zwemmen, dit is de plek voor u.

Personal Training voorschoten

Book your try-out!

Keep

improving

Wim Hof Clinic 05-10-2022

In oktober organiseert Tri-PT Studio weer een Wim Hof Clinic. Tijdens deze clinic behandelen we de introductie en theorie van de Wim Hof methode, ademwerk

More »
Personal Training Voorschoten_1

Tri-PT Studio Voorschoten

Tri PT Studio is where triathletes and athletes from Voorschoten and the surrounding area can come together. The studio is focused on those that want to take their sporting performance to a higher level. Choose for one-on-one coaching from certified experience experts or opt for group lessons.

Welcome to

Tri-PT studio

1 op 1 of small group

Personal
Training

Techniek perfectioneren

WattCycling

Zwemanalyse

Endless Pool

Verpletter je PR's

Triathlon
Coaching

Flexibiliteit, stabiliteit en kracht

Mobility
Training

Voor atleten en niet-atleten

Sport
massage

Vitaliseer je lichaam

Sportvasten

Learn. Practice. Play

Playball

Gratis intake

Tijdens het telefonisch consult bespreken we uw doelen en bekijken we wat Tri-PT Studio voor u kan betekenen.