www.trainingsweek.com – Zwemmen, fietsen, lopen en triatlon

Sinds een aantal jaren worden er trainingsweken georganiseerd bij Le Petit Mas d’ile, vooral gericht op de triathlon.
Le Petit Mas d’ile is gelegen in de Charente in Frankrijk op minder dan 900 km van Utrecht.

De eerste weken die werden georganiseerd stonden onder de bezielende leiding van Frank Heldoorn, maar die moest wegens omstandigheden helaas na 3 jaar het stokje overdragen. Dat stokje werd in dank aanvaard door de eigenaar van Le Petit Mas d’Ile zelf samen met Karin Sloove, een multie sporter in hart en nieren die diverse opleidingen heeft gevolgd. Van mountainbiken tot triathlontrainer.

Ondertussen zijn daar 2 trainers bij gekomen en wel Marjan van Galen en Rob Kwaaitaal. Laatst genoemde gaat het voortouw nemen voor de te organiseren zwemweek. Inderdaad, ook een trainingsweek waarbij de nadruk op het zwemmen komt te liggen. Marjan gaat helpen met de 4e triathlonweek in juni.

Vanuit dit alles is dus de behoefte ontstaan om een alles omvattende website te maken voor de diverse sportweken. Want ook als je alleen een week zou willen fietsen, ook dan kan je bij Le Petit Mas d’Ile terecht. Wij verwelkomen jullie graag.

Personal Training voorschoten

Book your try-out!

Keep

improving

Wim Hof Clinic 05-10-2022

In oktober organiseert Tri-PT Studio weer een Wim Hof Clinic. Tijdens deze clinic behandelen we de introductie en theorie van de Wim Hof methode, ademwerk

More »
Personal Training Voorschoten_1

Tri-PT Studio Voorschoten

Tri PT Studio is where triathletes and athletes from Voorschoten and the surrounding area can come together. The studio is focused on those that want to take their sporting performance to a higher level. Choose for one-on-one coaching from certified experience experts or opt for group lessons.

Welcome to

Tri-PT studio

1 op 1 of small group

Personal
Training

Techniek perfectioneren

WattCycling

Zwemanalyse

Endless Pool

Verpletter je PR's

Triathlon
Coaching

Flexibiliteit, stabiliteit en kracht

Mobility
Training

Voor atleten en niet-atleten

Sport
massage

Vitaliseer je lichaam

Sportvasten

Learn. Practice. Play

Playball

Gratis intake

Tijdens het telefonisch consult bespreken we uw doelen en bekijken we wat Tri-PT Studio voor u kan betekenen.