Gym/zaalverhuur voor workshop in regio Leiden/Den Haag

De ruime zalen van Tri-PT Studio worden voor een zeer scherpe prijs verhuurt aan trainers die een workshop willen geven. De locatie van de studio leent zich hier dan ook zeer goed voor. Naast het station van Voorschoten, zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets of auto vanaf Leiden, Den Haag, Wassenaar en Leidschendam. Hieronder staat meer informatie vermeld over het huren van Tri-PT Studio voor het geven van workshops en trainingen.

Ruimte huren voor workshops of training

De algemene trainingszaal van de studio kan uitstekend gebruikt worden voor uiteenlopende workshops. Huurders kunnen gebruik maken van de sportmaterialen die in de studio staan, of zelf materialen meebrengen. Daarnaast zijn andere accommodaties uiteraard ook beschikbaar. Denk hierbij aan de douches, kleedkamers, toiletten, de keuken en gratis parkeerplek!

Deelnemers aan deze workshops of trainingen hoeven niet ingeschreven te staan bij Tri-PT Studio om deel te nemen. Hierdoor kan een trainer een gevarieerd publiek samenstellen.

Workshop WattCycling of fietsen geven

Een van de zalen van de studio staat vol met 11 Wattbikes. Deze fietsen kunnen ook gebruikt worden door trainers om bijvoorbeeld fietstesten te organiseren, of voor workshops gefocust op het verbeteren van fietstechniek. Lees meer over WattCycling bij Tri-PT Studio.

Gym huren voor workshops

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van Tri-PT Studio voor je eigen workshops of trainingen? Neem dan contact op, zodat we een kennismaking kunnen organiseren. Tijdens deze kennismaking maken we je bekend met de faciliteiten van de studio en de daarbij behorende mogelijkheden.

Tri-PT Studio Voorschoten (1)


Personal Training voorschoten

Book your try-out!

Keep

improving

Wim Hof Clinic 05-10-2022

In oktober organiseert Tri-PT Studio weer een Wim Hof Clinic. Tijdens deze clinic behandelen we de introductie en theorie van de Wim Hof methode, ademwerk

More »
Personal Training Voorschoten_1

Tri-PT Studio Voorschoten

Tri PT Studio is where triathletes and athletes from Voorschoten and the surrounding area can come together. The studio is focused on those that want to take their sporting performance to a higher level. Choose for one-on-one coaching from certified experience experts or opt for group lessons.

Welcome to

Tri-PT studio

1 op 1 of small group

Personal
Training

Techniek perfectioneren

WattCycling

Zwemanalyse

Endless Pool

Verpletter je PR's

Triathlon
Coaching

Flexibiliteit, stabiliteit en kracht

Mobility
Training

Voor atleten en niet-atleten

Sport
massage

Vitaliseer je lichaam

Sportvasten

Learn. Practice. Play

Playball

Gratis intake

Tijdens het telefonisch consult bespreken we uw doelen en bekijken we wat Tri-PT Studio voor u kan betekenen.