Wim Hof Clinic 05-10-2022

In oktober organiseert Tri-PT Studio weer een Wim Hof Clinic. Tijdens deze clinic behandelen we de introductie en theorie van de Wim Hof methode, ademwerk en geleidelijke koude blootstelling waarna we afsluiten met een sharing in een cirkel terwijl je jezelf mede opwarmt door de verse vegansoep. Boek de training direct via onze webshop of lees meer hieronder.

We adviseren met open mind te komen en voorbereid te zijn om in het ijsbad te springen, maar wees gerust je beslist pas in het moment of je werklijk mee doet. Het ijsbad is warm aanbevolen maar altijd vrijblijvend.

De Wim Hof Methode wordt begeleidt door coach en trainer Kim Padding van n-ice.world en integreert de wijsheid van ’the iceman’ met haar eigen levens- en werkervaring. Ze houdt ervan om het yoga-perspectief van NU in het werk van de ademhaling en de koude te brengen en kijkt er naar uit om deze kennis te delen.

Wat neem je mee?

  • Good spirit
  • Comfortabele (en warme) kleding
  • Badkleding & handdoek(en)
  • Persoonlijke spullen (muts, dekentje etc)

Wanneer?

  • Datum : 5 Oktober
  • Tijd : 18.30 – 22.30

Erbij zijn?

Personal Training voorschoten

Book your try-out!

Keep

improving

Wim Hof Clinic 05-10-2022

In oktober organiseert Tri-PT Studio weer een Wim Hof Clinic. Tijdens deze clinic behandelen we de introductie en theorie van de Wim Hof methode, ademwerk

More »
Personal Training Voorschoten_1

Tri-PT Studio Voorschoten

Tri PT Studio is where triathletes and athletes from Voorschoten and the surrounding area can come together. The studio is focused on those that want to take their sporting performance to a higher level. Choose for one-on-one coaching from certified experience experts or opt for group lessons.

Welcome to

Tri-PT studio

1 op 1 of small group

Personal
Training

Techniek perfectioneren

WattCycling

Zwemanalyse

Endless Pool

Verpletter je PR's

Triathlon
Coaching

Flexibiliteit, stabiliteit en kracht

Mobility
Training

Voor atleten en niet-atleten

Sport
massage

Vitaliseer je lichaam

Sportvasten

Learn. Practice. Play

Playball

Gratis intake

Tijdens het telefonisch consult bespreken we uw doelen en bekijken we wat Tri-PT Studio voor u kan betekenen.