fbpx

Gym/zaalverhuur voor workshop in regio Leiden/Den Haag - Tri-PT Studio

Gym/zaalverhuur voor workshop in regio Leiden/Den Haag

De ruime zalen van Tri-PT Studio worden voor een zeer scherpe prijs verhuurt aan trainers die een workshop willen geven. De locatie van de studio leent zich hier dan ook zeer goed voor. Naast het station van Voorschoten, zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets of auto vanaf Leiden, Den Haag, Wassenaar en Leidschendam. Hieronder staat meer informatie vermeld over het huren van Tri-PT Studio voor het geven van workshops en trainingen.

Ruimte huren voor workshops of training

De algemene trainingszaal van de studio kan uitstekend gebruikt worden voor uiteenlopende workshops. Huurders kunnen gebruik maken van de sportmaterialen die in de studio staan, of zelf materialen meebrengen. Daarnaast zijn andere accommodaties uiteraard ook beschikbaar. Denk hierbij aan de douches, kleedkamers, toiletten, de keuken en gratis parkeerplek!

Deelnemers aan deze workshops of trainingen hoeven niet ingeschreven te staan bij Tri-PT Studio om deel te nemen. Hierdoor kan een trainer een gevarieerd publiek samenstellen.

Workshop WattCycling of fietsen geven

Een van de zalen van de studio staat vol met 11 Wattbikes. Deze fietsen kunnen ook gebruikt worden door trainers om bijvoorbeeld fietstesten te organiseren, of voor workshops gefocust op het verbeteren van fietstechniek. Lees meer over WattCycling bij Tri-PT Studio.

WattCycling fietsen huren

Gym huren voor workshops

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van Tri-PT Studio voor je eigen workshops of trainingen? Neem dan contact op, zodat we een kennismaking kunnen organiseren. Tijdens deze kennismaking maken we je bekend met de faciliteiten van de studio en de daarbij behorende mogelijkheden.

Neem vandaag nog contact op!

Stel geheel vrijblijvend je vraag of vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan!