fbpx

Tri-PT Studio - Dé triathlon en personal training studio in Voorschoten

Tri-PT Studio Voorschoten

Tri-PT Studio is dé plek voor triatleten en sporters uit Voorschoten en omgeving die hun sportieve prestaties naar een hoger niveau willen tillen. Maak gebruik van één op één coaching van gecertificierde ervaringsdeskundigen of kies voor lessen in groepsverband.

Tri-PT Studio

Dé triatlonstudio

De studio beschikt over meerdere ruimtes waar sporters onder begeleiding hun sportieve doelen kunnen behalen. Uniek in de omgeving is de endless pool. Speciaal voor triatlonliefhebbers is het hier mogelijk om je zwemtechniek te optimaliseren. Naast het zwemaspect worden ook de andere disciplines van de triatlon uitgebreid behandeld.

Personal training

Niet alleen triatleten zijn welkom bij Tri-PT Studio. De focus ligt naast duursport ook op personal training. Bij deze trainingsessies is het mogelijk om één op één of juist met meerdere personen tegelijk specifieke doelen te behalen of nieuwe skills te leren.

Tri-PT Studio in Voorschoten

Bij het selecteren van een locatie voor Tri-PT Studio is de bereikbaarheid een doorslaggevende factor geweest. De studio is gelegen naast Station Voorschoten, waardoor deze eenvoudig met het openbaar vervoer te bereiken is. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein naast Tri-PT Studio. Vanaf Wassenaar, Leiden, Leidschendam, Den Haag en omgeving is de studio gemakkelijk te bereiken.

Contact

Wil je graag contact opnemen met Tri-PT Studio? Dat kan! Stuur een e-mail naar info@tri-ptstudio.nl voor vragen, contact of meer informatie.