Personal Trainer

Kiki Klein

about

Hi! Ik ben Kiki Klein en woon in het mooie Leiden samen met mijn partner, zoon Faas (2019) en dochter Jip (2021).

Mijn hele leven ben ik al met sport bezig geweest. Vroeger heb ik getennist, op hoog niveau gedanst en later heb ik nog een uitstapje naar het hockeyveld gemaakt.

Tijdens mijn eerste zwangerschap trainde ik bij Mom in Balance om fit te blijven onder begeleiding van een gespecialiseerde trainer. Het besef van de waarde van een trainer is toen bij mij gaan groeien. Ik was zo enthousiast dat ik uiteindelijk zelf trainster ben geworden bij Mom in Balance en vanuit daar ben ik mijzelf gaan ontwikkelen tot personal trainer. Ik heb mijn kantoorbaan opgezegd, ben sportscholen aan gaan schrijven om ervaring op te doen en inmiddels heb ik meerdere opleidingen afgerond en mag ik mijzelf personal trainer noemen.

Ik vind het zo mooi om progressie te zien bij mensen. In welke vorm dit dan ook mag zijn. Het proces waar ik jou bij ga begeleiden wordt er één met ups and downs maar ik wil je laten zien dat dit er allemaal bij hoort. Voor mij bestaat er geen goed of fout, alles gaat om balans. En zodra die balans er is, kun je alles bereiken wat je wilt.