fbpx

Opening Tri-PT Studio - Bezoek Tri-PT Studio nu

Opening Tri-PT Studio

Na een maand lang verbouwen is Tri-PT Studio open! De endless pool is geplaatst en klaar voor gebruik, de personal training zaal is af en staat vol met apparatuur en we hebben er zin in! In dit artikel lees je meer informatie over de triatlon en personal training studio.

Tri-PT Studio

Personal training ruimte bij Tri-PT Studio

Personal training in Voorschoten

Vanaf september 2019 zijn triatleten en atleten van harte welkom bij Tri-PT Studio in Voorschoten. In de studio wordt een breed scala aan activiteiten verricht. Zo kunnen sporters een zwemanalyse maken om te zien hoe de zewmtechniek verbeterd kan worden, of kan een personal training sessie gepland worden bij een van de trainers. Momenteel staan Gijs van Brink en Jim Springer klaar om personal training te geven.

Deze trainingen zijn te volgen met een trainer, 1 op 1 of met meerdere personen tegelijk (max. 4). Naast de studio van Tri-PT Studio kan er ook gebruik worden gemaakt van de velden en wegen naast de studio, het meer Vlietland of andere locaties in de buurt.

Lees meer over personal training bij Tri-PT Studio.

Triatlon coaching

Sinds 2007 is Paul van Brink verslingerd aan triatlons. Nog steeds neemt hij veel deel aan triatlon wedstrijden in binnen- en buitenland. Hij is niet alleen triatleet, maar ook triatlon coach. Zo worden bij Tri-PT Studio triatleten geholpen met alle aspecten van de triatlon. Van zwemanalyses en fietstesten tot dieetadvies en triatlon motivatie.

Tri-PT Studio is dé plek voor triatleten uit Voorschoten en omgeving. Niet alleen de techniek is onder één dak te vinden, ook de expertise is aanwezig. Lees hier meer over triatlon training bij Tri-PT Studio.

Bezoek Tri-PT Studio!

Benieuwd naar het resultaat van de verbouwing? Wil je weten hoe de triatlon en personal training studio geworden is? Kom dan langs voor een kop koffie, een trainingssessie of om gewoon even te kijken! Tri-PT Studio is centraal gelegen op Papelaan 85 in Voorschoten.

De studio is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit Wassenaar, Leiden, Leidschendam en omgeving ben je met de auto in 15 minuten bij Tri-PT Studio. Voor de deur is gratis parkeerplek. Station Voorschoten bevindt zich tegenover de studio. Hier stoppen sprinters, intercity’s en bussen.

Voor meer informatie over de locatie en contact met Tri-PT Studio bezoek je de contact pagina.

Tri-PT Studio