fbpx

VOEL JE MET DE WEEK FITTER

Personal training

Tri-PT Studio2

Personal Training is 1 op 1 mogelijk of met meerdere personen tegelijk (max. 4). De
trainingen kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. Denk hierbij aan: bij u thuis, buitentraining, zwembad en natuurlijk bij Tri-PT Studio. De studio beschikt over meerdere personal trainers, elk met een eigen specialisatie. Vraag vrijblijvend meer informatie over de trainers en de mogelijkheden voor personal training.

Personal Training bij Tri-PT Studio in Voorschoten

Personal training met keuze uit gespecialiseerde en gecertificeerde personal trainers? Bij Tri-PT Studio in Voorschoten kan het. De studio beschikt over een groot aantal attributen zodat een ruim aanbod personal trainingen gegeven kan worden.

Verder is de studio goed bereikbaar. Tegenover station Voorschoten, aan de rand van Voorschoten dus ook eenvoudig met de auto te bereiken. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein voor de deur. Outdoor trainingen zijn ook goed mogelijk. Lopend en fietsend ben je als atleet zo in de natuur, voor zwemtrainingen is er een endless pool en is natuurgebied de Vlietland dichtbij.

Ervaren hoe een personal training sessie bij Tri-PT Studio je verder kan helpen? Dit kan door een gratis proefsessie aan te vragen! Klik op de button om direct een mail te sturen of bezoek de contactpagina.

Personal Training in Voorschoten

Voordat we aan de slag gaan met Uw doelen/doelstelling heeft u een intake gesprek. Hierin gaan we Uw doelen bepalen en bespreken we eventuele beperkingen (denk hierbij bijvoorbeeld aan blessures). Aan de hand van Uw doelen/doelstelling stellen wij dan een plan op waar we mee aan de slag gaan. Door middel van tussentijdse metingen en vorderingen gaan we het plan op weg naar Uw doel aanpassen waar nodig.

Momenteel hebben we een team van gekwalificeerde personal trainers, die klaar staan om jou te helpen jouw persoonlijke doelen te behalen. Lees meer over onze personal trainers op Gijs van Brink’s, Jim Springer’s of Paul van Brink’s persoonlijke pagina’s

TARIEVEN

Elk jaar worden de prijzen aangepast met de inflatiecorrectie.

PERSONAL FITNESS TRAINING  
1 op 1 sessie (50-60 min.)€ 65,-Individuele sessie
Duo sessie (50-60 min.)€ 80,-per sessie
1 op max. 4 pers. small group PT (50-60 min.)€ 100,-per sessie

De training vindt plaats tijdens een, in overleg met de personal trainer, door u gekozen tijdstip.

Voor bovenstaande tarieven geldt bij aanschaf van 12 sessies de 13de sessie gratis.

FITNESS TRAINING SMALL GROUP TRAINING  
Small Group training€ 15,- p/pMinimaal 4 en maximaal 6 personen

De training vindt plaats op een vast tijdstip

  • Bij verhindering dient u minimaal 24 uur van te voren te annuleren.
  • Bij annuleren minder dan 24 uur van te voren wordt 100% van het standaarduurtarief in rekening gebracht.
  • Annuleren kan telefonisch(bellen, WhatsApp of sms) of per e-mail.

Ervaren hoe een personal training sessie bij Tri-PT Studio je verder kan helpen? Dit kan door een gratis proefsessie aan te vragen! Klik op de button om direct een mail te sturen of bezoek de contactpagina.