Tri-PT Studio - Voorschoten

gratis personal training

+50

Personal trainingen per week

8

Personal trainers in onze studio

+80

Leden hebben hun doelen behaald bij Tri-Pt Studio

Geef je hier op voor de training.

Geef je vóór 15 april op voor onze gratis personal training. Wil je een +1 meenemen naar deze training? Ook dat is mogelijk!

Na opgeven voor de training nemen wij contact met je op voor het inplannen van een datum en tijd. Wij hebben er zin in! Jij ook?

📍 Papelaan 85, 2252 EG Voorschoten

🚅  Tegenover station Voorschoten

🚗  Gratis parkeerplekken

🚲  Alvast lekker opgewarmd voor de start van de training 

Ivo van Ee
Lees verder
Toen ik in de zomer van 2017 bedacht om een full distance Ironman te gaan doen, was voor mij al snel duidelijk dat ik dit niet zonder coach kon doen. Paul stelde samen met mij een passend trainingsschema op dat goed aansloot op mijn werktijden.
Jolanda
Lees verder
Voor mijn verjaardag wilde ik mezelf een betere gezondheid cadeau doen. De spiraal van overgewicht, rot voelen, ‘iets’ doen (sportschool, zelf wat proberen), frustratie, en meer/ongezonder eten omdat ‘het niet ging’ wilde ik doorbreken. Online gezocht naar trainers, en daar stond de naam van Paul. Gebeld en een afspraak voor intake gemaakt. Een fijn gesprek, met ruimte voor mijn wensen, mijn redenen en heel duidelijk: mijn doel en de beweegreden daarvoor. Voorzichtig begonnen met trainen, rustig opgebouwd en om de zwakke punten heen gewerkt om de basis te versterken.

En zonder verder veel aan te passen, begon er conditie te komen, wat veel helpt in mijn hoofd. Het ging beter en elk stapje is er één. Ook in moeilijke tijden is Paul er voor je. Ook als er dingen helemaal niet lopen zoals je denkt of wilt, is hij er. Je komt er, linksom of rechtsom, en sneller of langzamer. Paul kijkt naar jou als mens, als geheel, niet alleen naar ‘je doel’. Want je bent zoveel meer dan dat. En Paul is zoveel meer dan ‘alleen een trainer’. Dankjewel Paul – voor alles tot nu toe en alles wat nog komen gaat.
Catrien
Lees verder
Ik heb mijn hele leven veel gesport en vind dat een heerlijke manier om m’n hoofd leeg te maken. Ik zocht naar een manier om sneller te worden zonder dat ik blessures zou krijgen door overtraining. En zo kwam ik bij Paul terecht. Ik hoef niet na te denken over mijn schema, heb nog nooit een blessure gehad en word met de dag beter!
Previous
Volgende

PERSONAL TRAINING
VOORSCHOTEN

Tri-PT Studio is dé plek voor sporters die hun sportieve prestaties naar een hoger niveau willen tillen. De juiste motivatie, discipline en plan van aanpak zijn hiervoor van groot belang. Tijdens de personal training sessies in onze studio gaan we samen aan de slag!

GRATIS PERSONAL TRAINING

Wat kun je verwachten tijdens deze gratis personal training?

✅  Kennismakingsgesprek over jouw individuele sportbehoeften en- doelen.

✅  Training gebaseerd op doelen van het kennismakingsgesprek.

✅  Nuttige sporttips waar je direct wat hebt.

✅  Weer gemotiveerd en met en een goed gevoel naar huis.

DSC05296_DxO

Geef je hier direct op!

Geef je vóór 15 april op voor onze gratis personal training. Wil je een +1 meenemen naar deze training? Ook dat is mogelijk!


Na opgeven voor de training nemen wij contact met je op voor het inplannen van een datum en tijd. Wij hebben er zin in! Jij ook?

 

📍 Papelaan 85, 2252 EG Voorschoten

🚅  Tegenover station Voorschoten

🚗  Gratis parkeerplekken

🚲  Alvast lekker opgewarmd voor de start van de training