fbpx

Jim Springer - Tri-PT Studio

Jim Springer

Jim Springer

Mijn naam is Jim Springer en ik geef sinds 2017 personal training. Sport heeft sinds jongs af aan altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Door een aanhoudende blessure moest ik een aantal jaar geleden helaas stoppen met het beoefenen van mijn grote passie voetbal. Deze tegenslag heeft mij destijds echter wel kennis laten maken met mijn nieuwe grote passie fitness. Ik train zelf ook minimaal 5 keer per week fanatiek.

Van kleins af aan wist ik al dat ik later in de sportbranche wilde werken en ben daarom de HBO-opleiding sportmanagement gaan volgen. Tijdens mijn studie sportmanagement ben ik gevraagd om als fitness instructeur te gaan werken bij een sportschool in voorschoten. Naast mijn werk en eigen trainingservaring heb ik verschillende opleidingen, cursussen, trainingen en workshops gevolgd, waaronder die voor personal trainer, boks- en HIIT-instructeur.

Na het afronden van mijn studie wist ik dat een kantoorbaan niet voor mij was weggelegd. Ik heb mij daarom volledig gefocust op personal training. Het begeleiden, coachen en trainen van mensen die het beste uit zichzelf willen halen geeft mij onwijs veel voldoening. Door de resultaten die ieder boekt op zijn/haar niveau krijg ik alleen maar meer motivatie om nog meer mensen te ondersteunen met het bereiken van hun doelstellingen.

Ik vind het belangrijk dat er tussen het afzien en zweten door ook ruimte is voor de nodige humor. Ik streef ernaar dat u na afloop van iedere training altijd vol energie, zelfvertrouwen en met een goed gevoel over uzelf de deur uit wandelt.

Dus bent u op zoek naar en goedlachse personal trainer waarmee u kunt lachen, huilen, afzien en bikkelen dan vormen wij samen een TOP-team.

Trainingsvisie

Personal training is 1 op 1 begeleiding met het doel om de klant de fitste versie van zichzelf te laten worden. Ik ben van mening dat ik als personal trainer niet alleen mijn klanten moet trainen, maar hen ook moet leren te begrijpen wat zij aan het doen zijn.

Ik vind het erg belangrijk om als personal trainer een goede band met mijn klanten op te bouwen om hen zo optimaal te leren kennen en te begeleiden. Door de persoonlijke aandacht kan een klant optimaal begeleid en gestimuleerd worden om zijn/haar gewenste doel te bereiken.

Als trainer streef ik naar perfectie. Allereerst is het belangrijk om de juiste techniek aan te leren. Vanuit de juiste basishouding kunnen we vervolgens samen toewerken naar progressie. Door consistent te blijven trainen en de fundamentele principes toe te passen kunnen we er uiteindelijk samen voor zorgen dat de gewenste resultaten behaald worden.

Opleidingen en werkervaring

Heden

 • Personal trainer bij Visser Health Coach
 • Personal Trainer bij TRI-PT studio
 • Groepslesinstructeur en fitness instructeur bij Mylife sportsclub

Verleden

 • Groepslesinstructeur bij YOUR LIFE sportsclub
 • Fitnessinstructeur bij YOUR LIFE sportsclub
 • Sport- en spelbegeleider bij Flitz events
 • Organiseren en begeleiden van beweegactiviteiten voor ouderen en speciale doelgroepen
 • Verschillende stages binnen de sportbranche (ZZ Leiden Basketbal, TOP-sassenheim)

Neem direct contact op

  Neem vandaag nog contact op!

  Stel geheel vrijblijvend je vraag of vraag een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan!