fbpx

WattCycling - Bij Tri-PT Studio in Voorschoten

WattCycling

Tri-PT Studio beschikt over de Wattbike om sporters te helpen door met Wattcycling fiets technisch een hoger niveau te behalen. Tijdens deze trainingssessies wordt de Wattbike aangepast op jouw hartslag en vermogen. Hierdoor zijn atleten in staat om fietsconditie en traptechniek te verbeteren.

Wat is WattCycling?

Door op je eigen niveau te trainen en je resultaten te monitoren kan een specialist van Tri-PT Studio je het advies geven dat je nodig hebt om sneller, beter en efficiënter te fietsen. De Wattbike is geschikt voor iedereen, van beginner tot professioneel triatleet. Iedereen is in staat om op zijn eigen vermogen en hartslag te trainen.

Het bijzondere aan trainen met een Wattbike is de hoeveelheid data die vrijkomt. Prestaties worden opgeslagen en geanalyseerd, waardoor de trainer kan zien waar verbeterpunten liggen. Deze data is ook beschikbaar om op je smartphone op te slaan en zelf te gebruiken.

Beginnen met WattCycling?

Tri-PT Studio maakt het voor iedereen mogelijk om met een Wattbike te trainen. De studio is gelegen in Voorschoten, vlakbij het station. Hierdoor is Tri-PT Studio ook uit de omgeving goed bereikbaar, Wassenaar, Leiden en Den Haag bijvoorbeeld.

Beginnen met Wattcycling? Bekijk hieronder de verschillende tarieven en plan gelijk een afspraak in met een specialist van Tri-PT Studio!

Tarieven

Losse training€12,50
12 rittenkaart (losse training)€135,-

Wij zijn aangesloten bij: WattCycling.nl